Info ja usein kysytyt kysymykset

2022 Abiristeilyiden vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Elämysmatkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa 2022 varauksiin liittyvissä asioissa yhteydessä Elämysmatkoihin puhelimitse 09 2510 2097 tai sähköpostitse abiristeilyt@elamysgroup.com.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä olemme päättäneet siirtää Abiristeilyt 2022-risteilyt huhtikuulle. Näemme, että vallitseva pandemiatilanne ei suosi helmikuun risteilyjen järjestämistä. Lisäksi maahantulorajoitukset vaikeuttavat Tukholmaan pääsyä. Asiakkaiden, artistien ja tapahtumatiimin turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä. Haluamme varmistaa, että kaikki te abiturientit pysytte keskittymään kirjoituksiin, emmekä halua riskeerata kenenkään valmistumista. Tästä syystä katsomme, että on vastuullisempaa järjestää Abiristeilyt HETI kirjoitusten jälkeen.

Jos haluat juhlia huhtikuussa Abiristeilyillä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tulet saamaan uuden vahvistuksen sähköpostiisi uusilla lähtötiedoilla Elämysmatkoilta helmikuun aikana. Huomioithan, että ohjelmaan, aikatauluun ja laivoihin saattaa tulla muutoksia. Mikäli haluat peruuttaa jo varatun matkasi, rahat palautetaan sinulle täysimääräisesti Elämysmatkojen toimesta. Hae palautus 28.1.2022 mennessä. Vahvistamme laivojen aikataulut lähiaikoina. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Elämysmatkat: abiristeilyt@elamysgroup.com tai puh. 09 2510 2097. Muistathan ilmoittaa viestissäsi aina koulusi nimen ja lähtöpäivän.

Lähdöt ovat tällä hetkellä täynnä, mutta otamme uusia varauksia jonotuslistalle. Laitattehan sähköpostia vastuulliselle matkanjärjestäjälle Elämysmatkat: abiristeilyt@elamysgroup.com ja kirjoita viestiin seuraavat tiedot:

  • Varaajan nimi ja yhteystiedot
  • Lukion nimi
  • Arvoitu lähtijämäärä
  • Toivottu lähtöpäivä 2.4. tai 4.4.2022

Käsittelemme uudet varaukset peruutusajan jälkeen saapumisjärjestyksessä.

Mikäli varauksenne siirtyy huhtikuulle, olette oikeutettuja pitämään festarilippuedun ennallaan. Lippu koski valinnaista yhteistyöfestaria. Festivaaliliput toimitetaan 2022 Abiristeilyiden jälkeen ja liput koskevat 2022 festareita. Edunsaaja yhteyshenkilöksi lasketaan se henkilö joka toimii yhteyshenkilönä risteilyn alkaessa ja lähtijöiden määräksi katsotaan myöskin sen hetkinen tilanne. Etuja myönnetään yhdet per lukio. Edut toteutuvat vain jos risteilyt toteutuvat.

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

Kirjoitukset on ohi ja sitten on aika juhlia! Huhtikuussa 2022 Abiristeilyillä juhlitaan isommin kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota.

ABIRISTEILYT LÄHDÖT 2022

Huiman suosion saavuttaneet Abiristeilyt Stockholm paketit:
• pe 2.4.
• ma 4.4.
• Lähtösatamana Helsinki
• Reitti: Helsinki – Tukholma – Helsinki, päivä Tukholmassa

Jokaiseen ennakkovarauksen tehneeseen lukioon ollaan yhteydessä matkatoimiston puolesta.

Mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2022, rahat palautetaan asiakkaille. Seuraamme tilannetta tiiviisti. Tarkemmat ohjeet päivitetään nettisivuille, mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2022.

Suosittelemme ensisijaisesti tekemään yhteisen ryhmävarauksen kaikille lukionne abeille. Tämä mahdollistaa lukiollenne yhteisen ruokailuajan ja helpottaa hytteihin sijoittelussa. Abiristeilylle on kuitenkin mahdollista varata myös yksittäin paikkoja. Kummassakin tapauksessa voitte tehdä varauksen ennakkovarauslomakkeella, jonka jälkeen Elämysmatkat käsittelee varauksenne ja lähettää teille sähköpostiin varausvahvistuksen. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Ennakkomaksu maksetaan risteilyä edeltävänä keväänä. Myöhemmin ilmoittautuneilla maksu n. 2vk sisällä varauksesta. Loppumaksu maksetaan risteilyä edeltävänä syksynä. Saatte ohjeet maksun suorittamiseen varauksen tehneeltä yhteyshenkilöltä.

Matkan peruuttaminen tapahtuu varauksen tehneen yhteyshenkilön kautta kuten matkan tilaaminenkin. Yhteyshenkilö ilmoittaa peruutuksen Elämysmatkoille. Huomioi peruutusehdoissa olevat peruutuskulut. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen. 

Katso

  • Abiristeilyt Stockholm 2022 matka- ja peruutusehdot täältä.

Abiristeilyn ikäraja on 18-vuotta. Jos joku varauksenne abeista ei ole risteilyn alkaessa täyttänyt 18-vuotta, olettehan yhteydessä Elämysmatkoihin varauksen tehtyänne. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ja risteilylle tultaessa tulee olla laivayhtiön alaikäisen matkustuslupalomake täytettynä.

Busseja ei voi ottaa mukaan risteilylle vaan ne pitää parkkeerata satamaan. Henkilöautolla satamaan tuloa tulisi välttää. Busseille voitte tiedustella mahdollisia bussipaikkoja suoraan Elämysmatkoilta varauksenne tehtyä.

Jos bussikuljettajat haluavat lähteä mukaan risteilylle, he maksavat saman hinnan kuin abit.

Alkoholijuomien myynti tapahtuu myymälästä vasta paluupäivänä. Väkevien alkoholien myynti tapahtuu huomioiden Suomen tullilainsäädäntö eli 20v tuonti ikäraja.

Nuuskaa myydään ainoastaan Päivä Tukholmassa -risteilyllä Ruotsin aluevesillä.

Kyllä on. Tarkastuksessa tarkistetaan matkalaukut / reput ja alkoholijuomat kuten myöskin avonaiset virvoitusjuomapullot takavarikoidaan. Myöskin kaikki teräaseet, leikkiaseet, metalli/avainketjut ym. takavarikoidaan. 

Laivalla maksuvälineenä kelpuutetaan käteisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä suomalainen pankkikortti. VISA – Electron sillä varauksella, että yhteys toimii.

Tallinnaan matkustaessa tarvitset poliisiviranomaisen myöntämän voimassa olevan passin tai kuvallisen henkilökortin. Tukholmaan matkustaessa Suomen kansalaisilta ei vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella. Lisätietoja matkustusasiakirjoihin liittyen löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Viking Line ja Tallink Silja Line.

Löytötavarat laivalta toimitetaan risteilyn jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Yhteystiedot löydätte laivayhtiöiden nettisivuilta: Tallink Silja Line  ja Viking Line  

2021 Abiristeilyt palautuksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Lehtimäki Matkoihin puh.020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse abiristeilyt@lehtimakigroup.fi.

Huom. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tapahtumassa mukana