Vastuullisuus

Abiristeily välittää kävijöistään! Järjestäjänä kannamme kortemme kekoon konkreettisilla toimilla, jotta Abiristeily voidaan juhlia turvallisesti, kaikkia kunnioittaen ja täysin yhdenvertaisesti.  

Yhteisöllisyys 
Abiristeily on yhteisöllinen. Haluamme vaalia järjestyjän ja lukiolaisten välistä yhteistyötä koko lukion ajan ja vielä Abiristeilyn jälkeenkin. Haluamme kehittää sisältöjämme ja palveluitamme Abien toiveiden mukaan. Kysymme aina kävijöiden mielipiteitä sekä ennen että jälkeen risteilyn. Pyrimme kehittämään Abiristeilyä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Risteilyllä on paljon järjestettyä ohjelmaa, esimerkiksi upeiden artistien keikat, järjestettyjä pelejä ja leikkejä, DJ:t soittamassa musiikkia. Ohjelma on kaikille avointa ja jokainen saa tulla omana itsenään. Abiristeilyllä on myös päihteetöntä ohjelmaa sekä omat Abikaverit, jotka huolehtivat, ettei kukaan jää risteilyn aikana yksin!

Yhdenvertaisuus ja toisten kunnioittaminen 
Abiristeilylle kaikki abit ovat tervetulleita. Abiristeily on syrjintävapaa vyöhyke, jossa ei hyväksytä kiustaamista tai syrjintää tai minkäänlaista kommentointia, joka liittyy esimerkiksi sukupuoleen, etniseen ryhmään, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen, sosioekonomiseen taustaan tai ihan vaikka vain olemukseen.

Jokainen saa olla Abiristeilyllä oma itsensä!
Mikäli koet tai näet häirintää tai minkäänlaista epäasiallista käytöstä, otathan aina yhteyttä laivan henkilökuntaan! Voit myös täyttää häirintälomakkeen anonyymisti.